A sikered titka, hogy tudd kik a látogatóid! - Ingyenes letölthető tanulmány!

Töltsd le az INGYENES tanulmányt és használd elsőként versenytársaid előtt!

Hiányzó e-mail cim!

Erre az e-mail címre már elküldtük a fájlt!

A fájl jelenleg nem küldhető el!


Nagyszerű!
Az ingyenes tanulmányt már el is küldtük az email címedre!

A letöltöm gombra kattintva felkerülsz a hírlevél listánkra, hogy további hasznos tanulmányokat küldhessünk neked! Adataid nálunk biztonságban vannak, és egy kattintással bármikor leiratkozhatsz.

Ön is csalódott már a PPC kampányokban?

1. rész - A sokat ígérő PPC kampányok

Sorra jelennek meg a keresőmarketing (SEM) eszközei közé sorolható Pay Per Click (PPC), vagy szinonimája a (CPC) alapú hirdetésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló cégek. Reklámanyagaikban a különböző keresőkben illetve közösségi oldalakon a PPC kampányok teljes szervezését és lebonyolítását ígérik a magas konverzió reményében, annak nem csak mérhető hatékonyságára, de a hagyományos hirdetésekkel szembeni költséghatékonyabb módszerként is említik.

Tovább

Vonzod a vásárlókat?

Kimerült az összes stratégiád, amellyel új potenciális vásárlókat szereznél? Fektess nagyobb hangsúlyt azokra, akik már eljutottak az oldaladra. A leghatékonyabb pedig akkor leszel, ha először megérted leendő vásárlóidat! Ez a kulcs ahhoz, hogy elégedetten távozzanak majd térjenek vissza később. Ezúttal tippeket adunk, hogyan térképezd fel őket és mire figyelj a jövőben!

Tovább

Hogyan ismerjük meg vevőink igényeit a leggyorsabban?

A vállalkozások nagy része komoly hangsúlyt fektet a különféle statisztikai mutatószámokra. Az eltérő mérőszámok más-más területekre világítanak rá és azok eredményre gyakorolt hatását több tényező is befolyásolja. A weboldalak elemzésénél is vitathatatlanul szükség van rájuk.

Tovább

A marketing stratégia a kulcs a vásárlói bizalomhoz

Az Innovatív értékesítési technikák bevezetése új megközelítésbe helyezi az online marketing stratégiát. Nem csak a vevői elégedettség indul növekedésnek általa, de stabilan támogatja az igény szerinti értékesítési stratégiák rugalmas kialakítását is egyben.

Tovább

Látogatóid csak bolyonganak weboldaladon! Segíts nekik!

Az érdeklődőidnek a vásárlási döntésnél a legtöbbször az a visszatartó erő, hogy nem tudják a vásárlóid pontosan, hogy mit kapnak a pénzükért. Hogyan tudjuk elérni azt, hogy a látogatóink bízzanak a termékünkben, szolgáltatásunkban, cégünkben?

Tovább

Minőségi tartalom az ügyfeleknek

Rengeteg olyan online marketing, tartalom marketing blog bejegyzésével találkoztunk már, amely mind a saját maga specifikációjának megfelelően próbálja azt megértetni az emberekkel, hogy aki az online világban részt kíván venni, igen sok munkája van. A Google irányelvei folyamatosan változnak, ők pedig arra hivatottak, hogy lépést tudjanak tartani a fejlődéssel és olvasóik számára mindig a legtökéletesebben össze tudják foglalni mindazokat, amik – már mondhatjuk, hogy alapjában véve a weboldalak életben maradásához elengedhetetlenül fontosak.

Tovább

Ugye te is díjazod a hatékonyságot?

Az év végéhez közeledve a különböző területek, szervezeti egységek értékelésekor nem szabad megfeledkeznünk az értékesítésben oly fontos szerepet betöltő személyek, az operátorok minősítéséről sem.

Tovább