Nem vagy elégedett weboldalad forgalmával?

Törődj a látogatóiddal és ne veszíts el több vevőt!

Az Online Chat Rendszer az egyik leghatékonyabb módszer, hogy növeld eladásaid és szolgáltatásod minőségét!

Tudj meg többet

8 nagyszerű indok, amiért érdemes kipróbálnod az élő chatet weboldaladon!

Kipróbálom ingyen

1. Növeld bevételed ügyfélchattel

A valós idejű chat beszélgetés ötször nagyobb esélyt jelent a későbbi vásárlásra. Csökkentsd az elhagyott kosarak számát, miközben látogatóid nagyobb bizalommal térnek vissza az oldaladra.

2. Csökkentsd kiadásaid

Nem kell telefonálnod, hogy kapcsolatba lépj ügyfeleiddel. Valós időben tudsz válaszolni a feltett kérdésekre és egyszerre akár több operátor több beszélgetést is folytathat, így jelentősen csökkentheted költségeidet!

3. Ismerd meg látogatóid!

Ismerd meg jobban látogatóid és tegyél érte, hogy vevőkké váljanak! Élő statisztikával az operátoraid nyomon követhetik, hogy a látogatók melyik oldalon böngésznek. Hallgasd végig látogatóid és válaszolj rögtön a kérdéseikre.

Kipróbálom ingyen

4. Egyedi megjelenés

Igényeid szerint alakíthatod ki a chat ablakod kinézetét, így biztosan illeszkedni fog az oldalad designjához. Több ezer szín, egyedi hangjelzések, céges logó és operátori profilkép beállításának lehetősége vár a MirMornál!

5. Gyors munkavégzés

Mindössze 20 perc szükséges a chat beállításához, ezután ügyfeleid egyetlen kattintással beszélgetést kezdeményezhetnek. Emellett sablonokat és gyakori kérdéseket tölthetsz fel, így az operátorok kevesebb gépeléssel időt spórolnak.

6. Online ügyfélszolgálat, bárhol bármikor

Operátoraid bármilyen eszközön képesek kezelni az oldaladra érkező látogatókat, nincsenek helyhez kötve. Akár mobiltelefonon vagy tableten is fogadhatják az oldaladra érkező látogatók kérdéseit!

Kipróbálom ingyen

7. Munkatársaid értékelése

Statisztikák segítségével mérheted operátoraid teljesítményét és hatékonyságát. Az adatok kiértékelését követően fejlesztéseket eszközölhetsz, hogy tovább növeld bevételed!

8. Növeld a vásárlóid bizalmát

Tégy jó benyomást cégedről látogatóidban azzal, hogy négyszemközt válaszolod meg kérdéseiket, így megmutathatod nekik, hogy figyelsz rájuk és fontosak Neked.

+1. Háttértámogatás

Munkaidőben bátran keresheted a MirMor kollégáit felmerülő kérdéseiddel!

Ügyfeleid jelenleg is az oldaladat böngészik.
Chatelj velük.

Referenciák

Ők már a MirMor rendszert használják

Próbáld ki most Te is a saját weboldaladon, 30 napig teljesen ingyen, hűségnyilatkozat és kötelezettségek nélkül!