Üdvözlünk!

Weboldal vagy Webáruház tulajdonos vagy? Akkor biztosan tisztában vagy vele, mennyire fontos vállalkozásod életében a megfelelő minőségű szolgáltatások kínálata. Ne érd be azzal, hogy a konkurenciát figyeled, tegyél érte, hogy az elsők között legyél!

MirMor lelkes csapata évtizedes tapasztalattal a háta mögött ehhez nyújt Neked segítséget!

És hogy miben vagyunk egyedülállóak?

Nem egy programozó cég vagyunk a sok közül, hanem egy cég, aki nem csak fejlesztőként, de üzemeltetőként és felhasználóként is szerepet vállal a piacon. Az így szerzett több, mint 10 éves sales tapasztalatból kifolyólag is tisztában vagyunk a valós igényekkel. Célunk, hogy megbízható, stabil és magas színvonalú rendszert nyújtsunk számodra, testre szabott háttértámogatással az igényeidnek megfelelően!

Jelenleg mindent megteszel a hatékony értékesítés érdekében?

Íme, az Online Ügyfélszolgálati Chat, mellyel könnyedén növelheted bevételed. Lépj kapcsolatba leendő és meglévő vásárlóiddal az élő chat segítségével!

Az online ügyfélszolgálattal valós időben kommunikálhatsz weboldalad vagy webáruházad látogatóival, akik tulajdonképpen a potenciális vásárlóid. Növeld bevételed ezzel a hatékony marketing fogással!

Ismerd meg új funkcióinkat a MirMor Last Chance és a SmartPut eszközt!

A MirMor Last Chance az utolsó esély, amivel visszafordíthatod leendő vásárlóidat! Add meg a látogatóidnak a legjobb ajánlatot az intelligens felugró ablakkal. Több, mint egy egyszerű felugró ablak, hiszen személyre szabott ajánlatot tudsz látogatóidnak biztosítani a kulcsszavak segítségével. A SmartPut modul segítségedre lesz, hogyan találd meg a megfelelő kulcsszavakat és megismerd a látogatóidat, hogy mit is keresnek valóban weboldaladon. A SmartPut eszközzel figyelheted beviteli - input - mezőidet és az ott összegyűjtött keresési szavak alapján felállíthatod a tökéletes kampányt!

A technikai feltételek adottak és folyamatosan fejlődnek, hiszen a MirMor rendszere bármilyen weboldalba beilleszthető és kompatibilis a tartalomkezelő és webáruház rendszerekkel (mint pl. Wordpress, Joomla, az UNAS SHOP és ShopRenter, stb.).

A MirMor rendszer beüzemeléséhez nem kell programozónak lenned, azonban ha mégis nehézségekbe ütköznél a beágyazó kód elhelyezése során, készséggel állunk rendelkezésedre! Ha a szükséges a kódot a MirMor munkatársa helyezi el weboldalad forráskódjában.

Ezek azok az eszközök amire minden weboldal vagy webáruház tulajdonosnak szüksége lenne!

info@mirmor.eu

Technikai jellegű kérdésekkel keresd bátran Ferit a hafe@mirmor.eu címen.

Email: info@mirmor.eu | Telefon: 06-70-618-2015 | Adatvédelmi Nyilatkozat